Sonell mukana ODD – Oulu Design Days – tapahtumassa 11.11.2015 klo 11:00-18:00

UNELMIEN KOTI TALOYHTIÖSSÄ
On demopaja, jossa yleisö pääsee rakentamaan unelmiensa koteja yhdessä arkkitehtien kanssa. Pajassa omia asumistoiveita ja tarpeita kartoitetaan ja visualisoidaan mm. 3D-palapelejä pelaamalla. Demoalustana toimii Sonell Oy:n tuleva rakennuskohde As Oy Oulun Terrace Kivikkokankaalla. Huomispäivän asuminen ja sen muodot suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa! Jos olet kiinnostunut vaikuttamaan siihen miten arkkitehdit pystyvät huomioimaan asukkaiden tarpeet ja toiveet aiempaa paremmin muuallakin kuin yksittäisten omakotitalojen rakentamisessa, osallistu työpajaan, sillä me kaikki olemme oman kotimme kokemuksellisia asiantuntijoita. Co-designed by LUO Arkkitehdit & Sonell Oy. #oddunelmienkoti

taloyhtio-1

‹ Takaisin