Edustava ja uniikki kohde ennakkomarkkinoinnissa! Hiukkavaaran palveluiden ja koulun viereen nousee 10 kotia. (rakentaminen alkaa kesällä.) Tontti sijaitsee alueen parhaimmalla paikalla ja rajoittuu osaksi omakotitaloihin ja puistoon (Ja päättyvään tiehen)!

A erillistalojen (kytketyt katolla toisiinsa) omalta suurelta ja hienolta kattoterassilta nautit auringosta, rauhasta ja helppohoitoisuudesta.  Kattoterassi yhdistyy yläkerran oleskelutiloihin ja avautuu täydellisesti etelään/länteen, joten aurinkoa näille terasseille riittää aamusta iltaan, esteettä.

B rivitalokotien isot katetut parvekkeet puolestaan avautuvat länteen ja yhdistyvät tyylikkäästi toisessa kerroksessa olevaan OH/RT/K tilaan.

Yksitasoinen paritalo C rajoittuu etelään puistoalueeseen ja pyörätiehen.

Jokaisesta asunnosta löydät kaksi tai kolme makuuhuonetta ja erittäin tilavan kodinhoitot-, pesu- ja sauna-tilat. Sauna on varustettu tyylikkäällä kokolasiseinällä, edustavilla lauteilla, pilarikiukaalla ja led valaistuksella.

Jokaiselle asunnolle on oma autokatos ja avopaikka (Etusi jopa 6.000€), joiden sähkön ohjaus onnistuu omasta tuulikaapista. Sähköautolaturille varaus! (Sähkö omaan mittariin).

Hiukkavaaran uusi keskusta on Oulun uusin kehitysalue, jossa on jo Oulun hienoin ja uusin koulu, sekä vieressä on jo/tai rakentuu kattavat palvelut, mm. Kaupan yksikkö/Kotipizza, silta keskustaan (Poikkimaantie), urheilukentät, kuntosali/paddlekentät (tulossa) ja paljon muuta. (Katso Oulun Kaupungin sivuilta tarkemmat tiedot nykyisistä ja tulevista palveluista) Koulu sijaitsee alle 100m päässä (näkyy ikkunasta).

KATSO TARKEMPIA TIETOJA TÄÄLTÄ!

Tee juuri itsesi näköinen koti, aina ammattilaisen avustuksella:

Sonell tarjoaa markkinoiden joustavimman asiakasmuutospalvelun, jossa yhdistyy korkea varustelutaso, paikalliset toimijat ammattilaisineen ja Sinun toiveesi. Kysy lisää, tehdään yhdessä unelmiesi koti.

Varustelu on varmasti Oulun korkeimpia ellei korkein, ja sadoista materiaaleista löydät varmasti ammattilaisen kanssa juuri sinun toiveittasi vastaavan. (Katso sadoista kuvista kuinka ainutlaatuinen ja läpinäkyvä asiakasmuutospalvelumme toimii: me emme tee yhtään samanlaista Kotia.)

Tässä mm. mitä lähtötasossa on tai mitä voit muutos- ja lisätyönä valita:

– Kymmeniä lattioita, lähtötasossa Valkokuultolakattu parketti
– Satoja laattoja, joista valitset omasi ammattilaisen avulla, lähtötasossa valkoinen laatta.
– Damixan laadukkaat Rain Showerit ja kaarihana keittiössä
– Tervaleppäpanelointi ja Design Lauteet ja tyylikäs kiuas
– Täysilasiseinä mahdollinen kauppaan kuuluvana saunaan
– LED valaistus Eteisessä, Keittiössä (Välitila), PH/KK tilassa ja Saunan katossa (tähtitaivas)
– Boschin rosteri (tai valkeat) kodinkoneet, mukana myös induktiotaso, integroitu kiertoilmauuni.
– Kalusteet MDF (Väri vapaa) keittiössä, wc:ssä ja KHH/PH tilassa. Eteisessä lattiasta KATTOON ulottuvat tyylikkäät peililiukuovet. Keittiössä komposiittialla, hidastimet laatikostoissa.Jne jne.

Tule toimistollemme ja kysy lisää!

Materiaalien valinta: Jokainen kodin osa-alue suunnitellaan ammattilaisen avustuksella: kerro toiveesi sisustussuunnittelijalle, suunnittele oman keittiön kalustemaailma toimivaksi kalustesuunnittelijan kanssa ja valitse juuri teidän tarpeisiin sopiva lattiamateriaali oman alansa asiantuntijan kanssa. Lopputuloksena on koti, jonka arvo säilyy ja jossa perheesi viihtyy.

Myynti- ja varaustilanne

AsuntoMalliKokoVelaton hintaMyyntihintaTilanne3D-malli
A1Erillistalo (Kytketty katolla)95269 900 €108 207 €××
A2Erillistalo (Kytketty katolla)95269 900 €108 207 €××
A3Erillistalo (Kytketty katolla)95269 900 €108 207 €Varattu×
A4Erillistalo (Kytketty katolla)95269 900 €108 207 €Varattu×
B5Rivitalo82229 900 €90 333 €××
B6Rivitalo82229 900 €90 333 €Varattu×
B7Rivitalo82229 900 €90 333 €××
B8Rivitalo82229 900 €90 333 €××
C9Paritalo90259 900 €106 717 €Varattu×
C10Paritalo90259 900 €106 717 €Varattu×

Galleria

[Galleriaa ei löydy]

Sijainti