TEE JUURI ITSESI NÄKÖINEN KOTI, AINA AMMATTILAISEN KANSSA

Sonell tarjoaa markkinoiden joustavimman asiakasmuutospalvelun, jossa yhdistyy korkea varustelutaso, paikalliset toimijat ammattilaisineen ja Sinun toiveesi. Kysy lisää, tehdään yhdessä unelmiesi koti:

Lähtötason Varustelu on varmasti Oulun korkeimpia ellei korkein, ja lähtötason sadoista materiaaleista löydät varmasti ammattilaisen kanssa juuri sinun toiveittasi vastaavan. (Katso sadoista kuvista kuinka ainutlaatuinen ja läpinäkyvä asiakasmuutospalvelumme toimii: me emme tee yhtään samanlaista Kotia.)

Tässä mm. mitä lähtötasossa on:
  • Kymmeniä lähtötason lattioita, mm. Valkokuultolakattu parketti
  • Satoja laattoja, joista valitset omasi ammattilaisen avulla
  • Damixan laadukkaat Rain Showerit ja kaarihana keittiössä
  • Tervaleppäpanelointi ja Design Lauteet ja tyylikäs kiuas
  • Täysilasiseinä mahdollinen kauppaan kuuluvana saunaan
  • LED valaistus Eteisessä, Keittiössä (Välitila), PH/KK tilassa ja Saunan katossa (tähtitaivas)
  • Boschin rosteri (tai valkeat) kodinkoneet, mukana myösi nduktiotaso, integroitu mikro.
  • Kalusteet MDF (Väri vapaa) keittiössä, wc:ssä ja KHH/PH tilassa. Eteisessä lattiasta KATTOON ulottuvat tyylikkäät peililiukuovet. Keittiössä komposiittialla, hidastimet laatikostoissa.
  • Jne jne. Tule toimistollemme ja kysy lisää!
Jokaiselle asunnolle on oma autokatos JA avopaikka (Etusi jopa 6000€), joiden ohjaus onnistuu omasta tuulikaapista. (Sähkö omaan mittariin).
.
Materiaalien valinta: Jokainen kodin osa-alue suunnitellaan ammattilaisen avustuksella: kerro toiveesi sisustussuunnittelijalle, suunnittele oman keittiön kalustemaailma toimivaksi kalustesuunnittelijan kanssa ja valitse juuri teidän tarpeisiin sopiva lattiamateriaali oman alansa asiantuntijan kanssa. Lopputuloksena on koti, jonka arvo säilyy ja jossa perheesi viihtyy.

 

Omalta suurelta terassitakapihalta näkyvät metsä- ja puistoalue. Takapihan terassi avautuu täydellisesti länteen, joten etupihalla vietät aamupäivät ja takapihalla voit suorittaa ilta-auringon palvomisen. Takapihan tavallista syvemmän terassin avoimelle osalle voit valita joko puukannen tai nurmikon. Myös erilaiset istutusaltaat onnistuvat: ideoidaan yhdessä.
.
Etupihalla sinulla on varaus kahdelle autopaikalle (Katos ja Avopaikka, JOTKA KUULUVAT HINTAAN, etusi jopa 6000€!
.
Ja huomioithan, että kukin ajaa omalle pihalleen suoraan tieltä. Tätä lähemmäksi ei rivitaloissa pääse omakotitaloasumista. Etupihan nurmikivetys mahdollistaa myös pihan muodostumisen etupihalle.
.
Asunnot ovat osaksi yhdessä tasossa ja osaksi loft henkisesti korotetulla olohuoneella ja tilavalla yläkerralla varustettuna. yläkerrasta löydät kolme makuuhuonetta ja aulatilan. Yläkerta on myös muokattavissa juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Alhaalla on 1 makuuhuone tai valtava olohuone keittiö yhdistelmä (saat valita) sekä pesutilat, joten lapset ja vieraat viihtyvät varmasti tässä kodissa. Toimiva keittiö avautuu tyylikkäästi olohuoneeseen ja Profinin (c) hienot lasiliukuseinät terassille tuovat tässäkin kohteessa luonnon suoraan asunnon sydämeen.
.
Varustelu on tässä kohteessa ensiluokkaista ja kattavaa: uutuutena komposiittiallas ja hidastimet vakiona keittiöön ja samoin induktiotaso. (kysy lisää alan joustavimmasta ja yhdestä korkeimmista lähtötason varustelusta ja ainutlaatuisesta muutospalvelustamme!)

Hiukkavaaran UUSI keskusta on Oulun uusi kehitysalue, jossa on jo Oulun hienoin ja uusin koulu, sekö vieressä on jo/tai rakentuu kattavat palvelut, mm. Kaupan yksikkö, silta keskustaan (Poikkimaantie), urheilukentät, kaavoitettuna jäähalli/uimahalli ja paljon muuta. (Katso Oulun Kaupungin sivuilta tarkemmat tieot palveluista ja tulevista palveluista)
.
Koulu sijaitsee n 200m päässä (näkyy pihalta), mutta tie (Sotilasmarssi) on päättyvä tie, joten sijainti on sivussa, rauhassa, erossa liikenteestä.
.
Tarjoamme myös edullista välityspalkkiota (EI siis kahden asunnonloukkuriskiä!) meiltä ostaville. Meiltä saat kaiken yhden ikkunan kautta: vanhan myynnin, muuttoavun, uuden asunnon ja sisustuspalvelun. Kysy lisää, me kerromme mielellään!

.
Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!
.
Välitämme myös nykyisen asuntonne edullisesti yhteistyössä CasaNovaLKV:n kanssa.

.
Rakentaminen on käynnissä ja valmista on syksyllä  2019! Varaa nyt omasi ja aloitetaan yhdessä kotisi suunnittelu!
.

KATSO Video White Lake Way Aluemallinnukseen (Luonnos): LINKKI VIDEOON
KATSO Video Sonell asiakkaan kokemuksista: LINKKI VIDEOON
KATSO Video Sonell asiakkaan kokemuksista: LINKKI VIDEOON

Kohteen dokumentit

Myynti- ja varaustilanne

AsuntoMalliKokoVelaton hintaMyyntihintaTilanne3D-malli
A14-5H+K+S82,5209 900 €85 945 €Varattu×
A24-5H+K+S92229 900 €91 672 €Varattu×
A34-5H+K+S92229 900 €91 672 €××
A44-5H+K+S92229 900 €91 672 €Varattu×
A54-5H+K+S92229 900 €91 672 €××
A64-5H+K+S92229 900 €91 672 €××
A74-5H+K+S92229 900 €91 672 €Varattu×
A84-5H+K+S92229 900 €91 672 €××
A94-5H+K+S85212 900 €85 189 €Varattu×

Sijainti