Edustava ja uniikki erillistalokohde on aloitettu aivan Hiukkavaaran palveluiden ja koulun viereen. (9 erillistaloa ja 1 paritalo)

Omalta suurelta kattoterassilta näkyy jo valmistuneet White Lake kohteiden yli metsä- ja puistoalue. Takapihan kattoterassi avautuu täydellisesti etelään, joten aurinkoa näille terasseille riittää aamusta iltaan, esteettä.

Yläkerran loft henkinen korotetulla katolla varustettu valoisa olohuone/keittiötila on samalla kodikas ja tyylikäs. (osassa on mahdollisuus rakentaa jopa kolmannen kerroksen ullakko makuuhuone tai työtila, päätä itse, kysy lisää tästä!) Toisessa kerroksessa on myös makuuhuone, jossa oma VH/WC tila, joten tämä koti joustaa elämän eri tilanteiden mukaan.

Alakerrasta löydät kaksi makuuhuonetta ja erittäin tilavan kodinhoito-, pesu- ja sauna-tilat. Sauna on varustettu tyylikkäällä kokolasiseinällä, edustavilla lauteilla, pilarikiukaalla ja led valaistuksella.

Etupihalla asunnolle on oma autokatos ja avopaikka (Etusi jopa 6.000€), joiden ohjaus onnistuu omasta tuulikaapista. Sähköautolaturille varaus! (Sähkö omaan mittariin).

Hiukkavaaran uusi keskusta on Oulun uusin kehitysalue, jossa on jo Oulun hienoin ja uusin koulu, sekä vieressä on jo/tai rakentuu kattavat palvelut, mm. Kaupan yksikkö/Kotipizza, silta keskustaan (Poikkimaantie), urheilukentät, kuntosali/paddlekentät (tulossa) ja paljon muuta. (Katso Oulun Kaupungin sivuilta tarkemmat tiedot nykyisistä ja tulevista palveluista) Koulu sijaitsee alle 100m päässä (näkyy ikkunasta).

Tee juuri itsesi näköinen koti, aina ammattilaisen avustuksella:

Sonell tarjoaa markkinoiden joustavimman asiakasmuutospalvelun, jossa yhdistyy korkea varustelutaso, paikalliset toimijat ammattilaisineen ja Sinun toiveesi.Kysy lisää, tehdään yhdessä unelmiesi koti.

Varustelu on varmasti Oulun korkeimpia ellei korkein, ja sadoista materiaaleista löydät varmasti ammattilaisen kanssa juuri sinun toiveittasi vastaavan. (Katso sadoista kuvista kuinka ainutlaatuinen ja läpinäkyvä asiakasmuutospalvelumme toimii: me emme tee yhtään samanlaista Kotia.)

Tässä mm. mitä lähtötasossa on tai mitä voit muutos- ja lisätyönä valita:

– Kymmeniä lattioita, lähtötasossa Valkokuultolakattu parketti
– Satoja laattoja, joista valitset omasi ammattilaisen avulla, lähtötasossa valkoinen laatta.
– Damixan laadukkaat Rain Showerit ja kaarihana keittiössä
– Tervaleppäpanelointi ja Design Lauteet ja tyylikäs kiuas
– Täysilasiseinä mahdollinen kauppaan kuuluvana saunaan
– LED valaistus Eteisessä, Keittiössä (Välitila), PH/KK tilassa ja Saunan katossa (tähtitaivas)
– Boschin rosteri (tai valkeat) kodinkoneet, mukana myös induktiotaso, integroitu uuni.
– Kalusteet MDF (Väri vapaa) keittiössä, wc:ssä ja KHH/PH tilassa. Eteisessä lattiasta KATTOON ulottuvat tyylikkäät peililiukuovet. Keittiössä komposiittialla, hidastimet laatikostoissa.Jne jne.

Tule toimistollemme ja kysy lisää!

Materiaalien valinta: Jokainen kodin osa-alue suunnitellaan ammattilaisen avustuksella: kerro toiveesi sisustussuunnittelijalle, suunnittele oman keittiön kalustemaailma toimivaksi kalustesuunnittelijan kanssa ja valitse juuri teidän tarpeisiin sopiva lattiamateriaali oman alansa asiantuntijan kanssa. Lopputuloksena on koti, jonka arvo säilyy ja jossa perheesi viihtyy.

Tarjoamme myös edullista välityspalkkiota (EI siis kahden asunnonloukkuriskiä!) meiltä ostaville. Meiltä saat kaiken yhden ikkunan kautta: vanhan myynnin, muuttoavun, uuden asunnon ja sisustuspalvelun. Kysy lisää, me kerromme mielellään!

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Kohteen dokumentit

Myynti- ja varaustilanne

AsuntoMalliKokoVelaton hintaMyyntihintaTilanne3D-malli
TALO B14-5H+K+S+kattoterassi+AK/AP1060 €0 €Myyty×
TALO B23-4H+K+S+kattoterassi+AK/AP930 €0 €Myyty×
TALO B33-4H+K+S+(Parvivaraus)+kattoterassi+AK/AP1060 €0 €Myyty×
TALO B43-4H+K+S+kattoterassi+AK/AP930 €0 €Myyty×
TALO B53-4H+K+S+(parvivaraus)+kattoterassi+AK/AP1060 €0 €Myyty×
TALO C63-4H+K+S+KHH+2WC+kattoterassi+AK/AP930 €0 €Myyty×
TALO C74-5H+K+S+KHH+2WC+kattoterassi+AK/AP106265 900 €102 747 €Myyty×
TALO C83-4H+K+S+2wc+kattoterassi+AK/AP930 €0 €Myyty×
TALO C94-5H+K+S+KHH+2WC+kattoterassi+AK/AP1070 €0 €Myyty×
PARITALO D103H+K+S+KATTOTERASSI730 €0 €Myyty×
PARITALO D113H+K+S+KATTOTERASSI730 €0 €Myyty×

Galleria

[Galleriaa ei löydy]

Sijainti