Katso linkistä kokemuksia Sonellista

Vanhan asunnon välityksestä huipputarjous!Kysy lisää!

TALOT PYSTYSSÄ JA TYÖT ETENEVÄT AIKATAULUSSAAN!

Kohteen 13 YKSITASOISTA Sonell-kotia (c) muodostavat erittäin näyttävän kokonaisuuden, joka kohoaa yli 5 metriä tiestä mahdollistaen talojen porrastukset. Isot etelä-länsiterassit, lasiliukuseinät (By Profin!), toimivat pohjat ja eteisestä ohjattavat autopaikat (erillinen hinta) luovat luksusta arkeen, ei pelkästään sanoissa vaan myös teoissa. Katso tästä linkistä 3D- mallinnos: TERRACE I

Tässäkin kohteessa on mahdollisuus vierekkäisiin autokatos+autopaikkaan (110,5m2, 100m2, 85m2) 3300€. Autokatos (65m2, 56m2) 2500€. Pohjat on suunniteltu ajatellen arjen helppoutta ja jokaisen neliön hyödyntämistä. Isot PROFIN-LASILIUKUOVET, isot ikkunat ja 2,7m huonekorkeus puolestaan antavat tiloihin runsaasti luonnonvaloa ja tilantuntoa. Lämmitys hoidetaan kaukolämmöllä, vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lähtökohdat ovat siis kunnossa: me annamme kehykset ja kankaan, täytä sinä se haluamillasi väreillä ja materiaaleilla!

Aloitetaan yhdessä uuden kotisi suunnittelu! Tilaa esittelypaketti sähköpostiisi (koti@sonell.fi / Harri  044 5562 940)

 

Sonell Oy on yhteistyössä Oulun Rakennusvalvonnan kanssa kehittämässä parempaa oululaista rakentamista!

Mitä Kuivaketju10 tarkoittaa?
”Kuivaketju10 on rakennusprosessin kosteudenhallinnan toimintamalli, jolla vähennetään kosteusvaurioiden riskiä rakennuksen koko elinkaaren ajan. Toimintamallin perusajatuksena on keskittyä keskeisimpien kosteusriskien torjuntaan. Tavoitteena on kymmenen merkittävimmän riskin hallinta, jolla vältetään yli 80 prosenttia kosteusvaurioiden seurannaiskustannuksista. Riskien hallinta perustuu ketjuun, jossa riskit torjutaan rakennusprosessin kaikissa vaiheissa ja torjunnan onnistuminen todennetaan luotettavasti.”

Kuivaketjusta voitte lukea lisää hankkeen omilta nettisivuilta:
http://kuivaketju10.fi/

kuivaketju10_logo1

Yhdessä rakennamme energiatehokasta tulevaisuuden Oulua, yhdessä voimme vaikuttaa!

Lähtötaso:

Varustelu on jälleen yksi markkinoiden korkeimmista ja ehdottomasti joustavin: yli sata lähtötason laatta, kymmeniä eri lattiavaihtoehtoja, helo-centerin saunaosasto tervaleppäpaneelein ja kuitusarjoineen, kattava sähkövarustelu, Bosch RST-kodinkoneet ja paljon muuta.  Viemme tässä kohteessa asiakasmuutokset seuraavalle tasolle, sillä nyt pääset valitsemaan kotisi pintamateriaalin lisäksi julkisivutehostevärinkin viidestä eri vaihtoehdosta

 

Materiaalien valinta:

Jokainen kodin osa-alue suunnitellaan ammattilaisen avustuksella: kerro toiveesi sisustussuunnittelijalle, suunnittele oman keittiön kalustemaailma toimivaksi kalustesuunnittelijan kanssa ja valitse juuri teidän tarpeisiin sopiva lattiamateriaali oman alansa asiantuntijan kanssa. Lopputuloksena on koti, jonka arvo säilyy ja jossa perheesi viihtyy.

KIVIKKOKANGAS ALUEENA

Kivikkokangas kuuluu uuteen Hiukkavaaraan kaupunginosaan. Alueelle on tulossa noin 640 asuntoa noin 1300 oululaiselle. Alueelle on tulossa runsaasti omia palveluita lähivuosina mutta sen lisäksi lähellä ovat niin Myllyojan kuin Hiukkavaaran palvelut. Matkaa keskustaan on vain 5,5 km, joka taittuu autolla n.15 minuutissa ja pyörällä noin 20. minuutissa.

Kiulukankaalta on erinomaiset liikenneyhteydet Oulun keskustaan niin auto- kuin pyöräteitse. Yhteydet Oulujoen yli paranevat entisestään uuden, Saarelan ja Knuutilan Poikkimaantiet yhdistävän sillan myötä, jonka liikennöinti alkaa 2016 syksyllä.

Hiukkavaaran kaavarunko koostuu seitsemästä osa-alueesta: Kivikkokangas, Kiulukangas, Hiukkavaaran keskus, Vanha Hiukkavaara, Mustikkakangas, Puolukkakangas ja Kanervakangas.

Hiukkavaara on omiaan aktiivisille ulkoilijoille!

Kivikkokangas on kangasmetsäistä aluetta, jossa valaistut lenkki- ja hiihtoreitit ovat melkein omalla pihalla. Myllyojalla ja Kynsilehdossa palvelee myös kaksi kunto- ja liikuntakeskusta, Myllyojan liikuntakeskus Sportello 1,3 km ja Kynsilehdon liikuntakeskus Vocatum 2,6 km. Myös Haapalehdon pallokenttä on 1,2 km päässä ja Myllyojan pallokenttä 1,5 km päässä. Myllyojan ja Saarelan uimarantoihin matka taittuu minuuteissa. Ja jos veneilystä tykkää niin jokirannasta voi hakea veneelleen omaa venepaikkaa. Hiukkavaaran Kivikkokankaalle on suunnitteilla laaja virkistys ja ulkoilualue Aallikkokankaan liikuntamaa.

Alueen palvelut

Kaupat: Myllyojan kauppakeskus 1,2 km, Haapalehdon Lidl 1,9 km, Ruskon K-Citymarket 1,9 km, Huonesuon K-market 2,0 km
Muut palvelut: Grillikioski Lehtokipsa 800 m, Haapalehdon hoivapalvelukeskus 900 m, Myllyojan terveyskeskus, apteekki ja kirjasto 1,4 km, Huonesuon monitoimitalo (srk-koti) 2,4 km, Kynsilehdon Hesburger 2,5 km,
Oulun yliopistollinen sairaala 4,2 km.

Tulossa: Hiukkavaaran monitoimitalo on suunnitteilla ja sen on tarkoitus olla toiminnassa syksyllä 2017. Monitoimitalossa on tilat päiväkodille, noin 700 oppilaan peruskoululle, koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnalle, nuorisotoiminnalle ja liikunnalle.

Ensi vuonna avautuva Poikkimaantien silta vie sinut OYS:iin, keskustaan ja ”toispuolen jokkee” minuuteissa.

Kohteen dokumentit

Myynti- ja varaustilanne

AsuntoMalliKokoVelaton hintaMyyntihintaTilanne3D-malli
A1 3-4H+K+S85m20 €0 €Myyty×
A22H+K+S56m20 €0 €Myyty×
A32-3H+K+S65m20 €0 €Myyty×
A43-4H+K+S85m20 €0 €Myyty×
B53-4H+K+S85m20 €0 €Myyty×
B62H+K+S56m20 €0 €Myyty×
B72-3H+K+S65m20 €0 €Myyty×
B83-4H+K+S85m20 €0 €Myyty×
C92-5H+K+S100m20 €0 €Myyty×
C102-5H+K+S100m20 €0 €Myyty×
D112-5H+K+S100m20 €0 €Myyty×
D122-5H+K+S100m20 €0 €Myyty×
E134H+K+S110,50 €0 €Myyty×

Galleria

[Galleriaa ei löydy]

Sijainti