Kohde aloitettu! Valmista syksyllä! Hiukkavaaran palveluiden ja koulun viereen nousee 10 uniikkia ja edustavaa kotia. (valmista on kesällä) Tontti sijaitsee alueen parhaimmalla paikalla ja rajoittuu osaksi omakotitaloihin ja puistoon (Ja päättyvään tiehen)!

Jokaiselle asunnolle on oma autokatospaikka hintaankuuluvana, joiden sähkön ohjaus onnistuu omasta tuulikaapista. Sähköautolaturille varaus! (Sähkö omaan mittariin). Yhtiöllä on vielä 6 avopaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina (3500€/kpl)

Jokaisesta asunnosta löydät kaksi tai kolme makuuhuonetta ja erittäin tilavan kodinhoitot-, pesu- ja sauna-tilat. Sauna on varustettu tyylikkäällä kokolasiseinällä, edustavilla lauteilla, pilarikiukaalla ja led valaistuksella.

A erillistalojen (kytketyt katolla toisiinsa) omalta suurelta ja hienolta kattoterassilta nautit auringosta, rauhasta ja helppohoitoisuudesta.  Kattoterassi yhdistyy yläkerran oleskelutiloihin ja avautuu täydellisesti etelään/länteen, joten aurinkoa näille terasseille riittää aamusta iltaan, esteettä.

B rivitalokotien isot katetut parvekkeet puolestaan avautuvat länteen ja yhdistyvät tyylikkäästi toisessa kerroksessa olevaan OH/RT/K tilaan. Oma autopaikka ja pieni etupiha tuovat arjen luksusta ja helppoutta.

Yksitasoinen paritalo C rajoittuu etelään puistoalueeseen ja pyörätiehen. Avoin oleskelu-ruokailutila, tyylikkään keittiön kanssa, avautuu Profinin lasiliukuseinän kautta omalle pihalle ja metsäiseen maisemaan.

Tee juuri itsesi näköinen koti, aina ammattilaisen avustuksella:

Sonell tarjoaa markkinoiden joustavimman asiakasmuutospalvelun, jossa yhdistyy korkea varustelutaso, paikalliset toimijat ammattilaisineen ja Sinun toiveesi. Kysy lisää, tehdään yhdessä unelmiesi koti.

Varustelu on varmasti Oulun korkeimpia ellei korkein, ja sadoista materiaaleista löydät varmasti ammattilaisen kanssa juuri sinun toiveittasi vastaavan. (Katso sadoista kuvista kuinka ainutlaatuinen ja läpinäkyvä asiakasmuutospalvelumme toimii: me emme tee yhtään samanlaista Kotia.)

Tässä mm. mitä lähtötasossa on tai mitä voit muutos- ja lisätyönä valita:

– Kymmeniä lattioita, lähtötasossa Valkokuultolakattu parketti
– Satoja laattoja, joista valitset omasi ammattilaisen avulla, lähtötasossa valkoinen laatta.
– Damixan laadukkaat Rain Showerit ja kaarihana keittiössä
– Tervaleppäpanelointi ja Design Lauteet ja tyylikäs kiuas
– Täysilasiseinä mahdollinen kauppaan kuuluvana saunaan
– LED valaistus Eteisessä, Keittiössä (Välitila), PH/KK tilassa ja Saunan katossa (tähtitaivas)
– Boschin rosteri (tai valkeat) kodinkoneet, mukana myös induktiotaso, integroitu kiertoilmauuni.
– Kalusteet MDF (Väri vapaa) keittiössä, wc:ssä ja KHH/PH tilassa. Eteisessä lattiasta KATTOON ulottuvat tyylikkäät peililiukuovet. Keittiössä komposiittialla, hidastimet laatikostoissa.Jne jne.

Tule toimistollemme ja kysy lisää!

Materiaalien valinta: Jokainen kodin osa-alue suunnitellaan ammattilaisen avustuksella: kerro toiveesi sisustussuunnittelijalle, suunnittele oman keittiön kalustemaailma toimivaksi kalustesuunnittelijan kanssa ja valitse juuri teidän tarpeisiin sopiva lattiamateriaali oman alansa asiantuntijan kanssa. Lopputuloksena on koti, jonka arvo säilyy ja jossa perheesi viihtyy.

Hiukkavaaran uusi keskusta on Oulun uusin kehitysalue, jossa on jo Oulun hienoin ja uusin koulu, sekä vieressä on jo/tai rakentuu kattavat palvelut, mm. Kaupan yksikkö/Kotipizza, silta keskustaan (Poikkimaantie), urheilukentät, kuntosali/paddlekentät (tulossa) ja paljon muuta. (Katso Oulun Kaupungin sivuilta tarkemmat tiedot nykyisistä ja tulevista palveluista) Koulu sijaitsee alle 100m päässä (näkyy ikkunasta).

KATSO TARKEMPIA TIETOJA TÄÄLTÄ!

Kohteen dokumentit

Myynti- ja varaustilanne

AsuntoMalliKokoVelaton hintaMyyntihintaTilanne3D-malli
A1Erillistalo (Kytketty katolla)950 €0 €Myyty×
A2Erillistalo (Kytketty katolla)950 €0 €Myyty×
A3Erillistalo (Kytketty katolla)950 €0 €Myyty×
A4Erillistalo (Kytketty katolla)950 €0 €Myyty×
B5Rivitalo820 €0 €Myyty×
B6Rivitalo820 €0 €Myyty×
B7Rivitalo820 €0 €Myyty×
B8Rivitalo820 €0 €Myyty×
C9Paritalo900 €0 €Myyty×
C10Paritalo900 €0 €Myyty×

Galleria

[Galleriaa ei löydy]

Sijainti