Kevyttä hölkkää kohti energiatehokkaampaa rakentamista EKE kotiautomaation kanssa

Sonell Oy on panostanut energiatehokkuuteen ammattitaitoisen ja harkitun arkkitehti-, rakenne- ja talotekniikkasuunnitelun kautta. Suunnittelu- ja toteutusratkaisujen myötä energiatehokkaan asumisen pohja on vahva, jolloin ratkaisevaan rooliin nousee loppukäyttäjä, tarkasteltaessa rakennuksen todellista energiatehokkuutta.

Sonell Oy haluaa motivoida asiakastaan kohti energiatehokkaampaa tulevaisuutta yrityksen energiaoppaan avulla. Energiaoppaan tueksi olemme neuvotelleet EKE Kotiautomaation kanssa kotiautomaatiopaketin lisätäksemme asuntojen käyttömukavuutta, arvoa ja turvallisuutta.

Jokaisella Sonell-kodin asukkaalla on mahdollisuus valita lisä- ja muutostyönä kotiautomaatio kotiinsa, kustannustehokkaasti tottakai!

http://smarthome.eke.com/referenssit/huoneistoautomaatio-tuo-alykodin-myos-rivi-ja-kerrostaloihin/

kotiautomaati

‹ Takaisin